eindhoven
eindhoven

Bedrijfsuitje in Eindhoven

Origineel bedrijfsuitje in Eindhoven?

Boek je bedrijfsuitje bij Doe Eindhoven! Doe Eindhoven heeft leuke, originele en spannende uitjes waar teambuilding centraal staat. Geen heidagen en teamevenementen meer die vooral verplicht zijn maar niet echt leuk.

Teambuilding

Hoe goed kun jij eigenlijk met je collega’s overweg? Daar kom je wel achter tijdens Wie is de Mol? in Eindhoven! Dit van tv bekende spannende spel speel je in teams tegen elkaar. Wie is de Mol en wie lukt het deze persoon te ontmaskeren?

Eindhoven

Een bedrijfsuitje is een leuke gelegenheid om de stad waar je werkt beter te leren kennen. Tijdens de GPS-wandeling kom je op allerlei leuke plaatsen in Eindhoven door samenwerking en een beetje competitie. Aan de hand van opdrachten in de binnenstad verkrijg je de ontbrekende cijfers van het GPS-coördinaat waardoor je steeds een stapje dichterbij het eindpunt komt.

Uit eten

Ook gezellig om met het team uit eten te gaan. Eindhoven heeft ook genoeg leuke restaurants en cafés. Maar bij Doe Eindhoven is het nooit zomaar een diner… Wie is de Mol? is niet alleen in de stad te spelen maar er is ook De Mol aan tafel! Deze variant speelt zich binnen af tijdens een heerlijk driegangendiner, ideaal voor een najaars- of winterdag. Een van jullie probeert de avond te saboteren. Zelfs je meest gewaardeerde collega is niet te vertrouwen… Ontmasker jij de Mol?

Uitje boeken?

Doe Eindhoven heeft voor elk bedrijf of team wel een origineel uitje, ongeacht de samenstelling. Boek je bedrijfsuitje bij Doe Eindhoven!