eindhoven
eindhoven

Uitje in Eindhoven

Originele, leuke en spannende uitjes in Eindhoven

Bij Doe Eindhoven vind je originele, leuke en sportieve uitjes. Voor jong en oud en van bedrijfsuitje tot familiedag en vrijgezellenfeest. Spanning, natuur, culinair of cultuur, Doe Eindhoven heeft het allemaal en alles in de mooie, gezellige stad Eindhoven.

Ontdek Eindhoven

Tijdens de GPS-wandeling leer je de stad goed kennen. Onderweg zoek je naar de ontbrekende cijfers van het GPS-coördinaat dat je naar de volgende plek in de binnenstad brengt. Zo kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen.

Mollen in Eindhoven

In het van tv bekende Wie is de Mol? is de stad het speelveld van dit spannende spel. Jullie strijden in teams tegen elkaar terwijl een van jullie de boel saboteert –maar wie?

De keuken van Eindhoven

Uit eten gaan kan in Eindhoven ook heel goed en met onze uitjes is dat nog spannend ook. Bij De Mol aan tafel zit je te genieten van een heerlijk driegangendiner terwijl een van jullie de avond saboteert. Ontmasker wie van jullie de Mol is!

Doe Eindhoven uitjes

Of je gaat voor sportief, cultureel, culinair of spannend en of het nu is voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een ander uitje: bij Doe Eindhoven vind je altijd de leukste uitjes!