eindhoven
eindhoven

Sabotage - uitje in Eindhoven

Sabotage Sabotage Sabotage Sabotage

Zelfs je allerbeste vriend of collega is niet te vertrouwen tijdens dit spannende uitje! Lukt het jou en je team om de saboteur te ontmaskeren?

Lukt het jou en je team om de saboteur te ontmaskeren?

Zelfs je allerbeste collega, familielid of vriend is niet te vertrouwen in dit spel, want onderlinge competitie, bedrog en venijn vieren hier hoogtij! Lukt het jou om de saboteur te ontmaskeren?

Hoe werkt dit spannende uitje precies?

Eerst is het nog gezellig wanneer de spelregels worden uitgelegd onder het genot van een drankje, maar dan komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te liggen en speelt elk team voor zich... Door punten te vergaren met verrassende en interactieve teambuildingsopdrachten en met behulp van ouderwetse en moderne communicatiemiddelen, gaat jouw team de strijd aan met de andere teams. Maar: in elk team zit een saboteur. Hij of zij heeft zo zijn eigen missie en zal er alles aan doen om het spel te saboteren.

Lukt het jouw team om deze persoon te ontmaskeren?

Reserveer

Prijs

33,30 pp (min. 15 personen)
30,25 pp (min. 60 personen)
27,25 pp (min. 120 personen)

Duur

Circa 3 uur

Inclusief

2 consumpties p.p.
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding
Spel
Spelprogramma

Exclusief

Overige consumpties

Reviews

"De organisatie was goed! Leuk spel, je krijgt telefoons, walkie talkies mee en daardoor verhoogt de spanning van het spel! Basisschool de Kameleon, Mevr. Vermeij."
"Het was een zeer geslaagde dag voor ons hele bedrijf. Het is leuk om te zien welke mensen te vertrouwen zijn en welke het heel goed kunnen spelen. Wij als bedrijf hebben hier erg van genoten en vonden de samenwerking met het uitvoerende personeel van Stad Unique zeer prettig. Wel geven we nog een tip. Tegenwoordig wordt er veel met google gewerkt. Hierdoor zie je dat de mensen niet op pad gaan, maar aan tafel blijven staan om het op te zoeken. De tip zou zijn om dingen op te nemen die je zeker moet opzoeken, zoals een maat van een standbeeld of hoeveel tegels liggen er rond een bepaald opject. Verder was het echt een aanrader. Dhr. Bloemendal, Accres."
"Met onze jaarlijkse familiedag hebben we een erg leuke middag gehad met het spel wie is de mol. De begeleiding en instructies waren duidelijk. Het was ook leuk om meer te weten over de stad Zwolle. Mevr. Jacobs"
"Alle collega's, die stuk voor stuk heel verschillend zijn, hebben 'Wie is de Mol?' als een superleuk bedrijfsuitje ervaren. Een goede combinatie van spel, communicatie en vooral ontspanning! De stad Amersfoort heeft daar zeker ook aan bijgedragen! Mevr. Wintraecken, MDF Training & Consultancy"
"Leuke enthousiaste medewerkers die goed inspelen op de groep. Programma is naar wens en locatie aangepast, netjes gedaan. Alliander"
"Een prima aktiviteit om met je collega's te doen. Je leert zo ook andere kanten van elkaar kennen, af en toe heel verassend maar vooral erg leuk! Mevr. Leeuw, Icare."

Uitje reserveren? Boek Sabotage nu!

U wilt één of meerdere activiteiten bij ons reserveren. Vult u hieronder alleen de gegevens in die voor u van toepassing zijn. De velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.
Persoonsgegevens
Bedrijfsnaam
Geslacht Man Vrouw
Voornaam / Initialen
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
Telefoon mobiel *
E-mail *
Factuuradres (alleen invullen indien afwijkend)
Factuuradres
Postcode Factuuradres
Plaats Factuuradres
Gegevens van het uitje
Reden van het uitje *
Voorkeursdatum
Voorkeurstijd
Aantal personen personen
Vragen / Opmerkingen
Vervolg Boekingstraject

Na ontvangst van uw boekingsformulier sturen wij u zo spoedig mogelijk een deelnamebewijs (voucher) en de factuur.

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden en de werkwijze van Stad Unique (hier te lezen) en ga hiermee akkoord.*
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en werkwijze
Ik weet dat dit een reservering is en dus niet vrijblijvend is. Bij annulering zijn er kosten aan verbonden.*
Ja, ik weet dat aan annulering kosten verbonden zijn.
Blijf op de hoogte van nieuwe uitjes, speciale acties en aantrekkelijke kortingen.
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden.
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*