eindhoven
eindhoven

Sabotage - uitje in Eindhoven

Sabotage Sabotage Sabotage Sabotage

Zelfs je allerbeste vriend of collega is niet te vertrouwen tijdens dit spannende uitje! Lukt het jou en je team om de saboteur te ontmaskeren?

Lukt het jou en je team om de saboteur te ontmaskeren?

Zelfs je allerbeste collega, familielid of vriend is niet te vertrouwen in dit spel, want onderlinge competitie, bedrog en venijn vieren hier hoogtij! Lukt het jou om de saboteur te ontmaskeren?

Hoe werkt dit spannende uitje precies?

Eerst is het nog gezellig wanneer de spelregels worden uitgelegd onder het genot van een drankje, maar dan komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te liggen en speelt elk team voor zich... Door punten te vergaren met verrassende en interactieve teambuildingsopdrachten en met behulp van ouderwetse en moderne communicatiemiddelen, gaat jouw team de strijd aan met de andere teams. Maar: in elk team zit een saboteur. Hij of zij heeft zo zijn eigen missie en zal er alles aan doen om het spel te saboteren.

Lukt het jouw team om deze persoon te ontmaskeren?

Reserveer

Prijs

33,30 pp (min. 15 personen)
30,25 pp (min. 60 personen)
27,25 pp (min. 120 personen)

Duur

Circa 3 uur

Inclusief

2 consumpties p.p.
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding
Spel
Spelprogramma

Exclusief

Overige consumpties

Reviews

"Een zeer klantvriendelijke en flexibele organisatie. Een uitgebreid activiteitenaanbod dus voor ieder wel wat wils. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Uitvoerende mensen zijn vol enthousiast en vriendelijk. Als er iets verandert in bijvoorbeeld de deelnemersgroep zijn aanpassingen geen probleem. Wat mij betreft is deze organisatie een aanrader. 1 kantekening: Met de moderne technologiën kunnen opdrachten soms makkelijker gedaan worden door bepaalde informatie via mobiel internet op te zoeken waardoor een groep minder snel door de stad gaat en het probeert op te lossen bij het vertrekpunt. Er zouden meer opdrachten moeten zijn die je echt verplichten de straat op te gaan. Maar zoals gezegd een zeer prettige organisatie in de omgang en de verzorging van het gebodene. Dhr. van Bergum, Futuro"
"Bijzonder wat een mol doet met het vertrouwen van collega's. Was gezellig! Mevr. Hettinga, Autoriteit Financiele Markten"
"Het was een heel verrassende activiteit, doordat we de stad kenden waren sommige activiteiten haalbaar, dit was in een vreemde stad waarschijnlijk niet gelukt. Indigo"
"leuke dag en heel veel collega's waren erg enthousiast. Diakonessenhuis, Marieke Dijkkamp "
"De organisatie was goed! Leuk spel, je krijgt telefoons, walkie talkies mee en daardoor verhoogt de spanning van het spel! Basisschool de Kameleon, Mevr. Vermeij."
"Leuke dag gehad, met goede begeleiding. De mening van de groepsleden was wel dat men het relatief duur vond. ROC van Twente, Mevr. Wanschers"

Uitje reserveren? Boek Sabotage nu!

U wilt één of meerdere activiteiten bij ons reserveren. Vult u hieronder alleen de gegevens in die voor u van toepassing zijn. De velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.
Persoonsgegevens
Bedrijfsnaam
Geslacht Man Vrouw
Voornaam / Initialen
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
Telefoon mobiel *
E-mail *
Factuuradres (alleen invullen indien afwijkend)
Factuuradres
Postcode Factuuradres
Plaats Factuuradres
Gegevens van het uitje
Reden van het uitje *
Voorkeursdatum
Voorkeurstijd
Aantal personen personen
Vragen / Opmerkingen
Vervolg Boekingstraject

Na ontvangst van uw boekingsformulier sturen wij u zo spoedig mogelijk een deelnamebewijs (voucher) en de factuur.

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden en de werkwijze van Stad Unique (hier te lezen) en ga hiermee akkoord.*
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en werkwijze
Ik weet dat dit een reservering is en dus niet vrijblijvend is. Bij annulering zijn er kosten aan verbonden.*
Ja, ik weet dat aan annulering kosten verbonden zijn.
Blijf op de hoogte van nieuwe uitjes, speciale acties en aantrekkelijke kortingen.
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden.
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*