eindhoven
eindhoven

GPS Speurtocht - uitje in Eindhoven

GPS Speurtocht GPS Speurtocht GPS Speurtocht GPS Speurtocht

Deze GPS wandeling brengt je op de mooiste en meeste verrassende plekken in een stad naar keuze. Los ondertussen raadselachtige oplossingen op!

Deze GPS wandeling brengt je op de mooiste en meest verrassendste plaatsen tijdens het bedrijfsuitje, personeelsfeestje, familiedag uitje of vrijgezellenuitje. Met een supermodern GPS-toestel navigeer je moeiteloos te voet door de stad. Deuren worden voor je geopend die voor anderen gesloten blijven. Ondertussen lukt het jou en je groep ook nog om raadselachtige opdrachten op te lossen tijdens deze GPS wandeling. Hierdoor vind je ook de volgende hotspot van de stad. De satelliet is tijdens deze actieve GPS wandeling je gids door het centrum.

Tijdens de GPS wandeling de stad ontdekken!

Onderweg kom je langs de mooiste plekjes van de stad. Houd tijdens de GPS wandeling dus niet alleen de GPS maar ook de omgeving in de gaten! Door iedere keer de juiste punten aan te doen verzamel je langzaamaan alle benodigde informatie voor de exacte eindlocatie.

Maar ben je ook sneller dan de concurrent? Wie strijkt er met de eer? Lukt het jouw team om samen te werken en blijf je stressbestendig tijdens de GPS-ontdekkingstocht? Op het eindpunt wordt de balans opgemaakt onder het genot van een drankje. Een actief en cultureel spel voor jong en oud!

Reserveer

Prijs

23,60 pp (min. 15 personen)
22,40 pp (min. 60 personen)
21,20 pp (min. 120 personen)

Duur

3 uur

Inclusief

1 consumptie p.p.
Gebruik GPS
Instructie en begeleiding

Exclusief

-

Reviews

"Leuke tocht waarmee je de stad veel bewuster leert kennen!! Erg leuk om te doen. Mevr. Koenen"
"Het was een hele leuke middag met de gps tocht. Het was ook leerzaam en leuke plekjes waar je anders niet snel zou komen. Het eten was ook erg lekker, een echte aanrader. Ik zou het zo weer willen doen. Mevr. van Geel, Guts Retail"
"Het was een leuk uitstapje. Af en toe hadden we een beetje problemen met de apparatuur, maar dat heeft de pret niet kunnen drukken. Ik zal dit zeker aanraden aan anderen en ook in de toekomst denk ik nog wel eens gebruik te gaan maken van Stad Unique. Mevr. Derksen, Gemeente Arnhem"
"Hallo, wij hebben met onze neven en nichten dag een hele leuke dag gehad! Eerst de gps-tocht in leiden gedaan en we hadden heerlijk weer dus dat was mooi meegenomen. Hebben lekker door leiden gelopen en veel leuke dingen gezien. Het was ook gezellig druk ivm markt enz. Daarna hebben we gegeten bij restaurant puur eten en drinken. Dit was goed verzorgt! Heerlijke drie gangen diner gehad incl. 2 drankjes voor een heel goed betaalbaar bedrag. Kortom wij hebben een leuke dag gehad!! Bedankt! p.s Jessica Peters: super bedankt voor het regelen, was top, Melissa: bedankt voor de gps- tocht!! Groetjes C en E de Mooy"
"Hoi Christianne, => Het was fantastisch !!!!! Vanochtend werd ik formeel bedankt namens mijn leiding voor de organisatie van de middag/avond; En de GPS tocht en begeleiding vanuit jullie was uitstekend; Ik heb alleen positieve en enthousiaste opmerkingen gekregen over de aktiviteit, ook van onze mensen uit India. We reden met regen weg uit ons Amsterdamse hoofdkantoor, maar halverwege de A2 werd het gelukkig droog. Het geheel was mogelijk door jouw prima afstemming met mij, waardoor ik het uiteindelijk definitief gemaakt heb. Veel dank daarvoor!! Met vriendelijke groeten, Kind regards, ABN AMRO Bank N.V. Marcel Israel "
"Hallo Priscilla, Ik wil jou ook graag bedanken voor al het regelwerk rondom onze GPS-tour! De deelnemers hebben genoten, Karin deed het erg leuk en het weer werkte ook mee. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Ingeborg de Boer Manager Public Relations Regiodirectie Randstad Zuid "

Uitje reserveren? Boek GPS Speurtocht nu!

U wilt één of meerdere activiteiten bij ons reserveren. Vult u hieronder alleen de gegevens in die voor u van toepassing zijn. De velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.
Persoonsgegevens
Bedrijfsnaam
Geslacht Man Vrouw
Voornaam / Initialen
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
Telefoon mobiel *
E-mail *
Factuuradres (alleen invullen indien afwijkend)
Factuuradres
Postcode Factuuradres
Plaats Factuuradres
Gegevens van het uitje
Reden van het uitje *
Voorkeursdatum
Voorkeurstijd
Aantal personen personen
Vragen / Opmerkingen
Vervolg Boekingstraject

Na ontvangst van uw boekingsformulier sturen wij u zo spoedig mogelijk een deelnamebewijs (voucher) en de factuur.

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden en de werkwijze van Stad Unique (hier te lezen) en ga hiermee akkoord.*
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en werkwijze
Ik weet dat dit een reservering is en dus niet vrijblijvend is. Bij annulering zijn er kosten aan verbonden.*
Ja, ik weet dat aan annulering kosten verbonden zijn.
Blijf op de hoogte van nieuwe uitjes, speciale acties en aantrekkelijke kortingen.
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden.
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*