eindhoven
eindhoven

Vrijgezellenfeest in Eindhoven

Uitjes voor een vrijgezellenfeest in Eindhoven

Binnenkort gaat je vriendin of vriend trouwen. Wat doe jij dan? Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren in Eindhoven natuurlijk! Doe Eindhoven heeft alles in huis om van de vrijgezellendag een feest te maken om niet te vergeten.

Spannend uitje

Een vrijgezellenfeest stem je natuurlijk af op wat de aanstaande bruid/bruidegom leuk vindt. Is het een echte adrenalinejunkie? Boek dan het superspannende Wie is de Mol?. Hierbij moet je net als op tv de saboteur in jullie groep ontmaskeren terwijl je in teams tegen elkaar strijdt. Na afloop drink je natuurlijk gewoon weer een drankje als vrienden.

Sportief uitje

Liever iets sportiefs? Maak bijvoorbeeld een leuke GPS-wandeling. Op deze wandeling moet je op sommige punten vragen beantwoorden. Als je dat goed doet, krijg je nieuwe GPS-coördinaten om je tocht voort te zetten naar de eindlocatie en het welverdiende drankje. Of ze nu gaan wonen in Eindhoven na de trouwdag, ze er juist weg gaan of omdat Eindhoven gewoon een leuke stad is, de GPS-wandeling is een gegarandeerd succes!

Lekker uit eten

Natuurlijk kun je ook gewoon gezellig uit eten gaan. Doe Eindhoven heeft een spannend en culinair programma: De Mol aan Tafel. Hierbij speel je ‘Wie is de Mol’ terwijl je geniet van een driegangendiner. Smakelijk gelach gegarandeerd!

Uitje boeken?

Boek een van de uitjes in Eindhoven om van jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken!