eindhoven
eindhoven

Wie zijn wij

Doe Eindhoven is onderdeel van Stad Unique en gespecialiseerd in uitjes in Eindhoven. Al meer dan 20 jaar organiseren wij personeelsdagen en bedrijfsuitjes voor groepen van 12 tot 1200 personen. Ons uitgangspunt is dat mensen op een originele manier kennis maken met de stad. Dat kan zijn in spelvorm, maar ook door het volgen van een route. Een spelletje spelen met Eindhoven als decor is het ultieme uitje. Samen met en soms tegen elkaar op een verrassende manier door de stad, waarbij je op de meest onverwachte plekjes komt en je de stad door heel andere ogen bekijkt. Niet zelden horen wij dat mensen hun eigen stad op een heel andere manier hebben leren kennen.

Zoek je route door Eindhoven

In de programma's waarbij je een route aflegt door de stad kom je op de mooiste plekken van de stad. Je komt er niet door een gids te volgen, maar door bijvoorbeeld een GPS coördinaat te vinden.

Ontdek Eindhoven al spelenderwijs

In spelvorm ontdek je Eindhoven terwijl je ondertussen de Mol ontmaskerd, en dit kan al spelend in de stad of tijdens een heerlijk driegangen diner. Maar boven alles staat dat Eindhoven een prachtige stad is om door heen te dwalen! De belangrijkste reden om juist bij Doeeindhoven.nl een uitje te boeken!